7 Skønhedstips til mænd

1. DET PERFEKTE SKÆG 
2. EN PERSONLIG DUFTE; EN STOR FORSKEL
3. DU HAR BRUG FOR EN FRISØR
4. PAS DIN HÅRSTIL
5. OBS. PÅ DÅRLIG MUNDHYGINE 
6. HUSK HUDPLEJE 
7. HOLD HÆNDERNE FUGTET

Okay, den vilde look forsvinder sandsynligvis aldrig helt væk fra modebilledet, og nogle kvinder sætter virkelig pris på den maskuline, ru mand. Men ved du hvad de fleste kvinder værdsætter mere end det? En velplejet mand. Det handler ikke kun om at imponer din partner, det handler lige så meget om selvrespekt og det image, du viser til omverdenen. Ville du tænke høje tanker om nogen, der lugter dårligt, har slidt hår og ser ud som om de aldrig har set en barbermaskine? Sandsynligvis ikke. Her er nogle skønhedstips og tricks til mænd, vi anbefaler enhver mand til at læse.

1. Det første skønhed tip til mænd handler selvfølgelig om skæg. Du behøver ikke barbere dit skæg, hvis det ikke er din ting. Efter alt, har den ru stil været populær i et par år nu. Under alle omstændigheder så burde du sørge for at holde dit skæg pænt. At vælge at have skæg er en ting, men et lurvet og trist skæg er måske ikke ligefrem “it”. Så sørg for at holde det velplejet og pænt, og sørg for at du ikke have hår på det forkerte stede eller lange hår, der stikker ud. Hemmeligheden bag et professionelt udseende er at holde dit skæg rent og ryddeligt. Hvis dit problem er, at du simpelthen ikke har et skæg at passe på, findes der flere måder at øge sin skægvækst på!

Tip: Vi foreslår, at du bruger skægolie, balsam og en skægkam. Dette er de eneste ting, du har brug for for at få dit skæg til at se godt ud igen og for at sikre, at du ikke ved et uheld gnider din partners ansigt.

2. Vores andre skønhedstips til mænd handler ikke om udseende, det handler om duft. En personlig duft gør stor forskel! Du er muligvis en travl mand, og du har ikke tid til at stå med forskellige dufte. Tips; tag dig tid til at prøve at finde noget, der kaldes en “signaturduft” og derefter kun bruge den? Er det ikke bare noget helt unødvendigt? Nej ikke rigtigt. At tage sig tid til at finde den perfekte duft er vigtig, fordi det er sådan, du giver dit indtryk. Din duft er let at identificere og adskiller dig straks fra andre. Det er din duft, og ingen kan efterligne den. Det er maskulin, den er stærkt og det gør dig straks mere sofistikeret. Plus, du ved, det er rart med folk, der lugter godt.

3.  Det tredje skønhedstips til mænd handler om at indse sine og sin families styrker. Gå til en frisør, når du skal blive klippet. Her er et af de vigtigste tip, du nogensinde får – ikke bare enhver frisure fungerer; hvad du har brug for er en rigtig frisure. Ikke noget, der kræver, at du besøger frisøren hver uge og tilbringer en time foran spejlet hver morgen. Se på, hvordan alle andre ser ud, og prøv at følge med i de nyeste trende; du behøver ikke ligne en gammeldags bedstefar med frisuren fra det sidste årti. Den bedste frisør ved det er, at det er ekstremt let at opdatere dit look. Alt du skal gøre er at sidde i barberstolen og lade frisørerne gøre deres ting.

Først og fremmest anbefaler vi ikke, at du klipper dit eget hår. Der er alt for meget, der kan gå galt, og det er ikke værd at de penge og tid, du tror, du sparer. Du bør heller ikke lade din kone eller kæreste klippe dit hår, medmindre hun tilfældigvis er frisør. Hvis du vil have dit hår til at se godt ud, skal du gå til en frisør, der ved hvad de laver.

Tip: Gå ikke til den billigste frisør i byen. I dette tilfælde får du det, du betaler for, og du vil blive forbløffet over, hvor let håret er, når det klipper ordentligt.

4. Dette skønhedstips til mænd handler om gode rutiner. Når du først har erhvervet en frisure, der er lidt mere innovativ end hvad din bedstefar havde på billederne fra 50’erne, er det tid til at tage sig af den. Det er bestemt rigtigt, at kort hår har brug for mindre pleje end langt hår, hvilket sandsynligvis er grunden til, at mænd foretrækker det. Alt du skal gøre er at vaske, og så er du færdig. Men det er ikke hele sandheden. Bare fordi du tilfældigvis har kort hår, betyder det ikke, at du ikke behøver at tage sig af det. Det kan endda have brug for mere pleje end langt hår.

Der er flere produkter, du kan bruge, afhængigt af hårtype og hvilket udseende du leder efter.

  • Hårgelé
  • Voks
  • Mousse
  • Hårspray
  • Hårolie
 

5. Der er ingen undskyldning for dårlig mundhygiejne. Dette er ikke typisk skønhedstips kun til mænd. Alle ved, at de bør børste tænderne inden de går i seng, når de står op om morgenen og helst efter måltiderne. Hvis du ikke har mulighed for det, så medbring tyggegummi.

Tip: Et hvidt smil kan tage dig langt, og der er flere produkter, der kan hjælpe dig med at komme derhen. Det er ikke kun piger, der får tænderne bleget.

6. Der er en fjollet misforståelse om, at hudpleje er noget typisk feminint. Det får mange mænd til at opgive basale vaner, såsom hudpleje. Faktisk handler det ikke mest om hudens udseende, men om dets helbred. Der er intet pinligt eller uanstændigt ved at bruge en ansigtscreme til at fugte huden eller en eksfolierende creme til at fjerne døde hudceller. Hvis du er interesseret, er der masser af produkter at undersøge, på denne side finder du masser af spændende plejeprodukter til mænd.

7.  Det syvende skønhedstips er et tips mange mænd glemmer. Ved du hvad der ellers virkelig er vigtigt at tage sig af? Jo dine hænder.  At tage nogens hånd og opdage, at det er tørt, revnet eller bare ubehageligt at holde er en “turn of” . Bare fordi du er mand, betyder det ikke, at du har hårde hænder. Invester i en god håndcreme og brug den hver morgen og hver aften, inden du går i seng. Du kan tage lidt ekstra creme, når du vasker hænderne, eller når du været i bad. Især hvis du har en tendens til tør hud. Du skal også være ekstra forsigtig om vinteren – brug handsker for at beskytte dine hænder mod kulde.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Om mig

Man smiling with chopsticks and noodles
Jeg hedder Thomas, er udlært som tømrer & kører min egen tømrerbiks, når jeg ikke er på arbejde så tager jeg billeder af smukke landskab, nyder livet som selvstændig og blogger om alt muligt.

Seneste indlæg

Lyst til at tage en snak?

Kontakt mig hvis du er interesseret i annoncering eller lignende på min blog, du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle tips eller noget andet i den dur