Selvstændig tømrer
& hobbyfotograf

Anden gang jeg har problemer med strømmen i Lyngby

Anden gang på 6 måneder jeg har oplevet problemer med strømmen

Så skete det igen, problemer med strømmen

En af de mest almindelige årsager til problemer med strømmen, er, at en sikring er gået. Hvis et defekt kabel er tilsluttet, eller et apparat er forkert tilsluttet, springer sikringen i din el-tavle, hvilket betyder, at strømmen er slukket i hele lejligheden eller huset. Dette er en sikkerhedsforanstaltning præcis som det velkendte HPFI-relæ, sikringen springer, så ingen enhed kortsluttes eller overbelastes, og for at undgå at nogen kommer til skade ved strømmen. Står det på Københavns Elektrikeres hjemmeside

Jeg ringede til Norh Entreprise og kunne takke vare deres elektriker Lyngby og lidt læsning internet læse problemet!

Om mig

Man smiling with chopsticks and noodles

Jeg hedder Thomas, er udlært som tømrer & kører min egen tømrerbiks, når jeg ikke er på arbejde så tager jeg billeder af smukke ting, laver mad, nyder friheden som selvstændig og blogger om alt muligt.

Seneste indlæg

Lyst til at tage en snak?

Kontakt mig hvis du er interesseret i annoncering eller lignende på min blog, du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle tips eller noget andet i den dur 

Handsome young man smiling

Thomas Balltrott

“The handyman next door”

Tlf.

+45 28 28 44 65

Email

Balltrott@gmail.com