Selvstændig tømrer
& hobbyfotograf

Forretningsrejser: Sportsoplevelser gør forretningsrejsen til en ren fornøjelse

Forretningsrejser: Sportsoplevelser gør forretningsrejsen til en ren fornøjelse

Forretningsrejser: Sportsoplevelser gør forretningsrejsen til en ren fornøjelse

En god firmarejse kan skabe nyt perspektiv, nye kontakter, ny energi til fællesskabet samt skabe nye, spændende relationer. For at en forretningsrejse skal køre optimalt bør den ligge i forlængelse af virksomhedens værdier og væremåde, hvis du rammer rigtigt kan rejsen skabe stor merværdi for virksomheden og for virksomhedens medarbejdere.

Er en forretningsrejse noget som jeg bør overveje til mit erhverv?

En forretningsrejse har mange fordele, blandt andet at dette kan styrke medarbejdernes fællesskab og sammenhold. Når man kommer væk fra kontorets vægge og er på ukendt grund, vil man opleve nye sider af sine kollegaer og man oplever pludselig sine kollagers private side end når man er på arbejde. Desuden kan dine medarbejderes trivsel øge og stress falde, ved at få lidt fri uden at skulle tænke på sine arbejdsopgaver. Derfor er det også godt at fokusere på at snakke om andet end arbejde når I er afsted på firmarejse.

Eksempel på en god firmarejse

En god firmarejse er en rejse der fungerer for hele holdet. Vi har på redaktionen flere gode oplevelser med at tage på sportsvent. Et sportevent kan være alt fra en kort tur til travbanen eller en længere tur til udlandet. Hvis i er en flok drenge der brænder for fodbold så kan en fodboldrejse være et udmærket valg, på denne side kan i for eksempel finde billetter till Engelska Premier League, inkl. fly og hotel. Ved rejser til udlandet så kan en pakkerejse med fly og hotel gøre rejsen nem og overskuelig for dig som leder i forhold til planering.

Husk at hvis du belønner dine ansatte for deres gode indsats, efter en hård periode vil de føle sig værdisatte og dette skaber så selvfølgelig en større medarbejdertilfredshed. 

Om mig

Man smiling with chopsticks and noodles
Jeg hedder Thomas, er udlært som tømrer & kører min egen tømrerbiks, når jeg ikke er på arbejde så tager jeg billeder af smukke landskab, nyder livet som selvstændig og blogger om alt muligt.

Seneste indlæg

Lyst til at tage en snak?

Kontakt mig hvis du er interesseret i annoncering eller lignende på min blog, du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle tips eller noget andet i den dur 

Handsome young man smiling

Thomas Balltrott

“The handyman next door”

Tlf.

+45 28 28 44 65

Email

Balltrott@gmail.com