Selvstændig tømrer
& hobbyfotograf

Fest tips, 10 tips til den bedste fest

Party of friends

10 TIPS TIL EN VELLYKKET FEST:


1. Planlægning, planlægning, planlægning! Og forberede så meget som muligt før, så du ikke behøver at haste i sidste minut.

2. En tankevækkende og vel sammensat menu med forskellige smagsvarianter, dufte, teksturer og farver. Du er velkommen til at blive inspireret af sæsonen!

3. Tilbyd en blanding af retter, der passer til alle gæster.

4. Prøv ikke at tilbyde for mange forskellige slags retter. Lidt færre, men nok af hver, så alle kan spise sig selv fuld.

5. Placer maden på fine fad og tallerkener. Pynte også drinksen med grønt.

6. Sørg for, at der er masser af mad og drikke. Ingen med måde når det kommer til at holde en god fest!

7. Det er rart at have flere alkoholfri muligheder, udover sodavand f.eks. alkoholfri vin. 

8. Hvis der er mange gæster, lej personale eller nabo pigen til at hjælpe, så du ikke behøver at løbe inde og ude af køkkenet. Så vil du have tid til at socialisere med dine gæster. 

9. Husk på, at du er vært eller værtinde, og at du sætter stemningen til festen. Det afhænger stort set af dig, om det vil være en vellykket fest eller ej.

10. Hold en lille dagbog af middage og fester, du organiserer, hvor du registrerer, hvem du inviterede, hvad de fik at spise og drikke, hvis maden var nok, hvis der er noget at overveje til næste gang. Så bliver du bedre og bedre til at holde fest!

Om mig

Man smiling with chopsticks and noodles

Jeg hedder Thomas, er udlært som tømrer & kører min egen tømrerbiks, når jeg ikke er på arbejde så tager jeg billeder af smukke landskab, laver mad, nyder friheden som selvstændig og blogger om alt muligt.

Seneste indlæg

Lyst til at tage en snak?

Kontakt mig hvis du er interesseret i annoncering eller lignende på min blog, du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle tips eller noget andet i den dur 

Handsome young man smiling

Thomas Balltrott

“The handyman next door”

Tlf.

+45 28 28 44 65

Email

Balltrott@gmail.com