Selvstændig tømrer
& hobbyfotograf

Låst ude af bil og fik hjælp af lokal låsesmed

Cars Side by Side Parking

Det var en travl morgen, og jeg var på vej til arbejde. Jeg skyndte sig ud af huset, låste døren og greb sin taske. Men da jeg nåede frem til sin bil, indså jeg pludselig, at nøglerne stadig lå inde i bilen, og dørene var låst.

Panikken steg i mig, da jeg prøvede dørhåndtaget igen og igen, håbende på, at det måske ville løsne sig. Men bilen forblev låst, og jeg stod tilbage på fortovet, frustreret og bekymret for, hvordan hun skulle komme til arbejde i tide.

Efter et øjebliks panik besluttede jeg at tage kontrol over situationen. Og jeg tog min telefon og søgte efter en lokal låsesmed, der kunne hjælpe mig  med at låse op for bilen. Heldigvis fandt jeg en låsesmed i nærheden, der tilbød døgnvagt.

Inden længe ankom låsesmeden og begyndte at arbejde på bilens lås. jeg så spændt på mens låsesmeden forsigtigt manipulerede låsen og efter nogle få minutter lykkedes det ham at låse op for døren. En følelse af lettelse skyllede over mig, da jeg endelig kunne få adgang til bilen igen.

Tak til: https://www.låsesmed-østerbro.dk/

Om mig

Man smiling with chopsticks and noodles

Jeg hedder Thomas, er udlært som tømrer & kører min egen tømrerbiks, når jeg ikke er på arbejde så tager jeg billeder af smukke ting, laver mad, nyder friheden som selvstændig og blogger om alt muligt. 

Jeg samler inspiration fra andre blogs heriblandt; Blondinemor, og bloggeren Jolie Sif Anarka samt sikkerhedsentreprenøren VPD

Seneste indlæg

Lyst til at tage en snak?

Kontakt mig hvis du er interesseret i annoncering eller lignende på min blog, du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle tips eller noget andet i den dur 

Handsome young man smiling

Thomas Balltrott

“The handyman next door”

Tlf.

+45 28 28 44 65

Email

Balltrott@gmail.com