Selvstændig tømrer
& hobbyfotograf

Låst ude arbejde, bestil låsesmed og dækker arbejdsgiver låsesmed

Låst ude arbejde, bestil låsesmed og dækker arbejdsgiver låsesmed

Min tidligere artikel om låst ude har været meget populær og jeg har derfor vagt at samle lidt info om hvad der sker hvis man låst sig ude arbejde. betaler din arbejdsgiver dig eller betaler du selv.

Før det første hvis du låser dig ude uanset om de er hjemme eller hvis du låst ude på arbejdet, så skal du ringe til en låsesmed. 

Jeg kan anbefale Låsesmed Døgnvagt i Valby og Låsesmed København

Faktum er at du aldrig kan forlange din arbejdsgiver at betale prisen for låsesmeden, du du lavet et misstag og låser dig selv ude på arbejdet. Det er lidt det samme som at forvente at din arbejdsgiver skal betale dine fartbøder.

Det findes dog nogle arbejdsgivere der er supersøde og betaler både p-bøder og dækker omkostningerne for låsesmed eller elektriker

Om mig

Man smiling with chopsticks and noodles

Jeg hedder Thomas, er udlært som tømrer & kører min egen tømrerbiks, når jeg ikke er på arbejde så tager jeg billeder af smukke ting, laver mad, nyder friheden som selvstændig og blogger om alt muligt.

Seneste indlæg

Lyst til at tage en snak?

Kontakt mig hvis du er interesseret i annoncering eller lignende på min blog, du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle tips eller noget andet i den dur 

Handsome young man smiling

Thomas Balltrott

“The handyman next door”

Tlf.

+45 28 28 44 65

Email

Balltrott@gmail.com